Vi älskar badrum

Vi älskar badrum

Vi är ett team med många års erfarenhet av badrum och har renoverat och designat tusentals badrum. Vi arbetar enbart med de bästa produkterna och känner till vad som finns i badrumsbranschen och vad som är viktigt att tänka på när du ska renovera badrummet.

Hos oss kan du köpa produkterna, få pris på vad ett komplett badrum kostar inklusive entreprenaden eller få hjälp med 3D-ritning av ditt nya badrum. Vi kan med andra ord hjälpa till med det mesta som har med badrum att göra, och lite därtill.😊

Digital 3D-ritning med badrumsdesigner

Hos oss ingår det en kostnadsfri 3D-ritning när du köper produkter. Vi har över 15 års erfarenhet och har designat tusentals badrum och vet vad du behöver tänka på inför din badrumsrenovering.

Du sitter bekvämt hemma och vi skickar över en inbjudan där vi sedan live ritar upp ert nya badrum i 3D och kan se slutresultatet innan ni ens börjat bygga. Maila oss på info@renu.se så bokar vi en tid redan idag!

 

-

Pris på totalentreprenad på 10 minuter

Vi är den första i Sverige där du kan få pris på hela ditt badrum på bara 10 minuter direkt online! I vår badrumskonfigurator får du pris på hela ditt nya badrum - både entreprenaden och produkterna. 

Få pris direkt här

https://renu.se/vart-koncept/

 

-

Handla badrum tryggt online med Klarna

Hos oss kan du smidigt handla allt du behöver till ditt nya badrum i vår shop. Vi har valt Sveriges smidigaste betalpartner Klarna för att du enkelt ska handla direkt på kort, på faktura eller med delbetalning. När du beställer hos oss hanteras din order omgående och vårt mål är att ha Sveriges snabbaste leveranstid.

Vi levererar fraktfritt i Sverige och så snart du lagt din beställning får du ett ordererkännande med mer info. 

 

-