Bygg ditt badrum online

Bygg ditt badrum online

Här väljer du badrumsinredning, stil och får i slutet ett packat och klart paket med fast pris. Samt att vi kan förutspå när ditt badrum skulle kunna vara klart.

Kostnadsfritt hembesök

Ditt nästa steg är att boka ett hembesök. Där vi utvärderar ert badrum och justerar eventuella ändringar. Därefter får ni en uppdaterad offert.

Renoveringen börjar

Efter hembesöket så bokar vi in när renoveringen ska börja. Vi har ett stort nätverka av certifierade hantverkare.

Så går det till - från start till klart

Bygg ditt badrum online

Sveriges smidigaste badrumsrenovering börjar med Sveriges smidigaste badrumskonfigurator. Här väljer du badrumsinredning, stil, tema och prisklass som passar dig. Du väljer själv om du vill spendera tio minuter eller en timme på att bestämma hur ditt nya badrum ska se ut. Direkt får du ett ungefärligt totalpris på badrumsrenoveringen - inklusive allt arbete, inredning, montering och material. Därefter bokar du ett kostnadsfritt hembesök och får ett preliminärt startdatum.
Bygg ditt badrum här

Kostnadsfritt hembesök

En av våra projektledare som har erfarenhet i badrumsdesign och gällande byggteknik kommer hem till dig och tar slutgiltiga mått och lämnar ett garanterat fastpris. Bjuder du på kaffe så tar vi med bullar 😉

Hembesöket tar uppemot 90 minuter och vi går igenom allt du behöver veta om badrumsrenoveringen. Vi lämnar totalt fast pris direkt hemma hos dig som täcker hela renoveringen, allt arbete, all inredning, all montering och allt material. Till sist bekräftar vi startdatum

Renoveringen börjar

Efter tre-sex veckor beroende på storleken av ditt projekt har du ett nytt badrum. Vi tar hand om allt. De flesta väljer att bo kvar under badrumsrenoveringen men det är också vanligt att åka på semester under hela eller delar av renoveringen. Väljer du att bo kvar så vill vi att du ska veta att vi har renoverat badrum i många år och är väldigt noga med att visa hänsyn till din vardag under tiden vi renoverar.

 

 

SE MER OM VÅRT KONCEPT

Se videon om Sveriges första digitala badrumsrenovering

Undrar ni något?
Ring oss på: 040 - 23 04 70
Eller maila: info@renu.se